Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Mίσθωση χώρου 15 στρεμμάτων για ΔΩΡΕΑΝ εναπόθεση κλαδεμάτων, με σκοπό την παραγωγή PELLET και COMPOST



ΠΡΑΚΤΙΚΟ  Νο 64


Του διοικητικού συμβουλίου της εν Θεσ/νίκη εδρευούσης ανωνύμου εταιρείας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ» της 12ης Φεβρουαρίου 2014. Εν Θεσσαλονίκη σήμερα την 12η  Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10π.μ. συνήλθαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εν Θες/νίκη εδρευούσης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ» εις τα επί της οδού Πόντου 19 γραφεία της, κατόπιν προσκλήσεως αυτών υπό του Δ.Σ. προς λήψη αποφάσεων.


ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Α. Δημήτριος Τσιμενίδης του Αλεξίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.
Β. Οδυσσέας Τσιμενίδης του Αλεξίου, μέλος.
Γ. Αλέξιος Τσιμενίδης του Οδυσσέα, μέλος.

Διαπιστώθηκε απαρτία και η συνεδρίαση αρχίζει με θέμα ημερήσιας διάταξης:

-          Mίσθωση χώρου 15 στρεμμάτων από Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλυθιών Ρόδου.

Η συνεδρίαση άρχισε υπό την προεδρία του κ. Δημητρίου Τσιμενίδη, προέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντος συμβούλου όστις προτείνει τη μίσθωση έκτασης 15 στρεμμάτων η οποία θα  χρησιμοποιηθεί για εναπόθεση κλαδευμάτων κατά κύριο λόγο του Δ.Δ. Καλυθιών, ξενοδοχείων Καλλιθέας και Φαληρακίου, κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και κατ΄ επέκταση όλης της Ρόδου. Από τα κλαδέματα αυτά, η εταιρεία μας θα παράγει βιοκαύσιμο (πέλλετ) και compost έτσι που να μη ρυπαίνεται το περιβάλλον και να μη γεμίζει τόσο γρήγορα ο ΧΥΤΑ. Η εναπόθεση φυσικά θα είναι δωρεάν.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση , ο πρόεδρος κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης. Το παρόν αναγνωσθέν και βεβαιωθέν ως έπεται.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος                               Τα μέλη